Promoció de Tardor per als nostres seguidors!

Ahir us vam presentar les dues línies de productes propis que us oferim a la Farmàcia Castells i, per donar-vos la benvinguda al nostre espai volem oferir-vos una promoció de tres productes només per als seguidors de les nostres xarxes socials. 

Per la compra del Sèrum de Vitamina C i el Sèrum d’Hidratació Intensiva i Profunda emportat gratuïtament un Gel d’Eucaliptus!

A continuació us expliquem les característiques d’aquests meravellosos productes:

El nostre Sèrum Vitamina C refresca la pell, l’il·lumina i la nodreix. La Vitamina C  realitza la seva funció a les capes més profundes de la dermis. Està enriquit amb extracte de llimona i maduixa, ambdós rics en vitamines, especialment la vitamina C. 

 

Imagen

 

 
 
El Sèrum d’Hidratació Intensiva i Profunda és molt agradable al tacte. Conté actius d’última generació que hidraten la pell en profunditat i reparen l’epidermis per fer-la més suau i contínua. Restauren la hidratació per control de la pèrdua d’aigua transepidèrmica.
Conté:
Aquaxyl ®: Hidratant i reestructurant gràcies a una millora en el flux dèrmic de l’aigua. Àcid hialuronic: manté la hidratació en capes profundes.
Ceramides: D’origen vegetal, creen una capa contínua a la superfície que evita la pèrdua d’aigua. Factor d’hidratació natural: Actius que imiten el factor d’hidratació natural , regenera el film hidrolipídic de l’epidermis i millora la hidratació i elasticitat de la pell. Glycine: de propietats hidratants. Vitamina E: Hidratant i antioxidant.Oli d’Argant i de Jojoba, com a reparadors i  emolients.
 
Imagen
 
 
 
 
El Gel d’ Eucaliptus d’acció balsàmica i estimulant. Idoni per a començar l’activitat diària. Els efectes de l’aromateràpia provenen de la mateixa essència de les plantes. És conegut per als seus efectes estimulants i especialment balsàmics que cuiden de la mucosa nasal.
 
Imagen
 
 
Segueix-nos a les nostres xarxes socials per participar en increïbles promocions i descomptes! 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *