The Barcelona Shopping Night

Imagen

La 4ª edició de “The Barcelona Shopping Night” omplirà de moda, música, ofertes i sorpreses el Passeig de Gràcia i voltants el pròxim 28 de Novembre des de les 20h fins a la 1 de la matinada, tenint com a fil conductor el bicentenari de Wagner i Verdi, sota el lema de “l’òpera de la moda”.

Des de la Farmàcia Castells us animem a què vingueu a gaudir d’una meravellosa vetllada, els 50 primers a passar per la Farmàcia seran obsequiats amb un sèrum facial de la casa, només per ser seguidor de les nostres xarxes socials! Si arribes tard, no et preocupis perquè podràs endur-te un sèrum gratuït per la compra de qualsevol producte de la línia Farmàcia Barcelona o Farmàcia Castells.

T’esperem a The Shopping Night Barcelona!

 

Imagen

La 4ª edición de “The Barcelona Shopping Night” llenará de moda, música, ofertas y sorpresas el Paseo de Gràcia y alrededores el próximo 28 de Noviembre desde las 20h hasta la 1 de la madrugada, teniendo como hilo conductor el bicentenario de Wagner y Verdi, bajo el lema de “la ópera de la moda”.

Desde la Farmacia Castells os animamos a que vengáis a disfrutar de una maravillosa velada, los 50 primeros en pasar por la Farmacia serán obsequiados con un serum facial de la casa, sólo por ser seguidor de nuestras redes sociales! Si llegas tarde, no te preocupes porque podrás llevarte un suero gratuito por la compra de cualquier producto de la línea Farmacia Barcelona o Farmacia Castells. 

Te esperamos en The Shopping Night Barcelona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *