Corre que volen, bàlsam suavitzant capil·lar per només 4€!

Et presentem el Bàlsam suavitzant capil·lar, amb extractes naturals de Mel, Malva i Ratania. Per a tot tipus de cabells. Independentment del xampú freqüent o de tractament utilitzat durant el rentat del cabell, sempre resulta adequat l’aplicació d’una crema o bàlsam suavitzant. El nostre Bàlsam proporciona lluminositat i un efecte estructurador de la cutícula que evita les puntes obertes. Facilita el pentinat i millora l’aspecte final del cabell.  

Si després de saber tot l’anterior, tens ganes de provar-lo, corre, estàs de sort perquè dies 29, 30 i 31 de gener te’l pots endur per només 4€! No et quedis sense el teu!

Imagen

Te presentamos el Bálsamo suavizante capilar, con extractos naturales de Miel, Malva y Ratania. Para todo tipo de cabellos. Independientemente del champú frecuente o de tratamiento utilizado durante el lavado del cabello, siempre resulta adecuado la aplicación de una crema o bálsamo suavizante. Nuestro Bálsamo proporciona luminosidad y un efecto estructurador de la cutícula que evita las puntas abiertas. Facilita el peinado y mejora el aspecto final del cabello. 

Si después de saber todo lo anterior, tienes ganas de probarlo, corre, estás de suerte porque los días 29, 30 y 31 de enero te lo puedes llevar por sólo 4€! No te quedes sin el tuyo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *